Stacks Image 61

Kwaliteit, maatwerk en service voor een goede prijs!

Stacks Image 48
Kwaliteit, maatwerk en service voor een goede prijs!
  • BINNENZONWERINGEN

    voor een persoonlijke sfeer

Rollzon binnenzonwering met veel mogelijkheden.

Bij het inrichten van uw woning speelt raamdecoratie een belangrijke rol. Het gaat vaak om het creëren van een persoonlijke sfeer.
De Rollzon collectie binnenzonwering is ruim, modern, traditioneel en natuurlijk betaalbaar. Het biedt verschillende mogelijkheden: van zonwering, regelen van lichtinval tot het decoreren van de binnenzijde van uw woning of kantoor/werkruimte. Kies uit een ruim aanbod van kleuren, materialen, stoffen en afwerkingen.
Ook projectmatig (zakelijk) kunnen wij binnenzonwering aanbieden tegen scherpe prijzen.
Stacks Image 370
Stacks Image 434

Rolgordijnen

Rolgordijnen filteren het zonlicht. Afhankelijk van de gekozen stof en lichtdoorlating, beschermen ze je tegen zonlicht schittering en zorgen voor een uitstekende verduistering.

De collectie is afgestemd op de hedendaagse trends op woongebied. Het ruime kleur pallet, die u kunt afstemmen op uw interieur zijn leverbaar in verschillende transparante en verduisterende kwaliteiten.

MEER INFORMATIE?
Vraag hier om een vrijblijvend advies

Multishade rolgordijnen

De collectie is afgestemd op de hedendaagse trends op woongebied. De stoffen kenmerken zich door horizontale transparante en semi transparante banen. Hierdoor krijgt u een speelse lichtinval, dat u kunt afstemmen op uw eigen inrichting.

MEER INFORMATIE?
Vraag hier om een vrijblijvend advies
Stacks Image 555
Stacks Image 439

Jaloezie├źn

Onze collectie jaloezieën, ook wel luxaflex® genoemd, omvat in een breed scala aan kleuren en diverse lamel breedtes. De 70mm lamelbreedte is een unieke lamelbreedte, deze geeft een erg robuuste uitstraling en creëert het shutter effect.

MEER INFORMATIE?
Vraag hier om een vrijblijvend advies

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen hebben een aantrekkelijk klassiek uiterlijk, dat goed past in zowel moderne als traditionele huizen. De grote horizontale plooien worden netjes opgevouwen wanneer u de gordijnen ophaalt.

MEER INFORMATIE?
Vraag hier om een vrijblijvend advies
Stacks Image 453
Stacks Image 524

Pliss├ęs

Plissés zijn stijlvol en veelzijdig. Ze worden veel gebruikt voor serreramen, die soms moeilijk bereikbaar zijn. De collectie omvat een breed scale aan doekkwaliteiten. Een breed kleuren pallet, van transprarant tot verduisterend, van gemetalliseerd tot perlex achterzijde voor een hogere reflecterende waarde.

MEER INFORMATIE?
Vraag hier om een vrijblijvend advies

Lamelgordijnen

Onze collectie omvat een breed scala aan kleuren. Voor een modern interieur in aluminium, voor een trendy chic interieur van textiel, en voor een kantoor of badkamer van kunststof materiaal. De textiele stoffen zijn er in transparant of verduisterende kwaliteit.

MEER INFORMATIE?
Vraag hier om een vrijblijvend advies
Stacks Image 471
Stacks Image 457

Shutters

• De hoogwaardige kwaliteit van shutters vindt men terug in de perfecte afwerking.
• De houten shutters worden o.a. vervaardigd van houtsoorten die speciaal geselecteerd zijn voor een optimale levensduur.
• Er zijn 4 verschillende louverbreedtes leverbaar. Hoe breder de louver, des te meer lichtinval u krijgt.
• Naast traditionele ovale louvers zijn er ook vlakke louvers leverbaar.
• Shutters zijn toepasbaar voor raamsituaties in verschillende raam- en kozijnvormen.
Shutters zijn toepasbaar in goed geventileerde badkamers. Voor dak- en draaikiepramen zijn er verschillende mogelijkheden.

MEER INFORMATIE?
Vraag hier om een vrijblijvend advies
Product brochure:
Stacks Image 535
Zonnelux Shutters
Stacks Image 496
Sluit je hele huis aan…
TaHoma® is onderdeel van de Somfy smart home oplossing. Hiermee kun je via een smartphone of tablet al je aangesloten zonwering, rolluiken, raamdecoratie, gordijnen, garagedeur, beveiliging en verlichting aansturen.
Stacks Image 501
Afstandbediening
Met één druk op de knop bedien je eenvoudig de elektrische raamdecoratie apart of als groep. Met het centrale scroll-wiel pas je zelfs de lamellenstand van de horizontale jaloezieën aan met uiterste precisie.
Stacks Image 506
Vaste wandbediening
Eenvoudig en aantrekkelijk, onze Smoove-knop zet uw raambedekking in beweging. Ze zijn verkrijgbaar in uiteenlopende vormen en geven de inrichting van uw huis iets extra’s.
Stacks Image 511
Bescherm je privacy…
Afstandsbediening met extra functies. Met de zonsondergangsfunctie sluiten de raambedekkingen ’s avonds automatisch. Bescherm je huis en privacy tegen inkijk van buitenaf.
Somfy Connexoon RTS Window
Ontdek de nieuwe manier om uw markiezen te bedienen. Met de Connexoon RTS Window bedient u alle markiezen, raamdecoraties en gordijnen, die zijn voorzien van een Somfy RTS motor, eenvoudig met uw smartphone.

Meer informatie? Kijk even op de site van Somfy.
Stacks Image 520
Stacks Image 40

Rollzon op Facebook...

Stacks Image 17
Rollzon bv
Parallelweg 50
7102 DG Winterswijk

Tel.: 0543-200102
Email: info@rollzon.nl
Service/reparatie: service@rollzon.nl
Internet: www.rollzon.nl

KvK nr.: 88161676

Openingstijden showroom:

Maandag: GESLOTEN
Dinsdag t/m Donderdag: 13:30 - 17:00
Vrijdag: 10:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 14:00
Verder alleen op afspraak
Bereikbaarheid van Rollzon:
• e-mail: info@rollzon.nl
• voor service en reparaties: service@rollzon.nl
• telefonisch: 0543-200102

Telefonisch zijn wij maandag van 9:00 tot 12:00 uur en
dinsdag t/m vrijdag bereikbaar van 9:00 – tot 12:00 uur en van 13:30 tot 17:00 uur.
U kunt uw vragen ook mailen naar info@rollzon.nl. Dit laatste heeft onze voorkeur. Wij zullen dan proberen om z.s.m. uw bericht te beantwoorden.