Stacks Image 61

Kwaliteit, maatwerk en service voor een goede prijs!

Stacks Image 48
Kwaliteit, maatwerk en service voor een goede prijs!
  • KNIKARMSCHERMEN

    de compacte, stijlvolle en tijdloze terrasschermen.

ONZE SHOWROOM BEZOEKEN?

ALLEEN OP AFSPRAAK
ONLINE OF TELEFONISCH: (0543) 200 102

Gaat u zelf monteren?
u verdient dan
30% KORTING

VOORDELEN:
• snellere levering
• GARANTIE blijft!
• service/ondersteuning
• bezorgen mogelijk
Stacks Image 12
Niet op::
• Binnenzonweringen
• Garagedeuren
• Horren

Rollzon knikarm- of terrasschermen zijn veelzijdig

Rollzon levert knikarmschermen op maat. In veel gevallen worden knikarmschermen, door de vrije doorloophoogte, toegepast boven een terras. Ze worden daarom ook wel terrasschermen genoemd.

Optimaal genieten van de zonnige maanden op uw terras? Terrasschermen zorgen dat u in de schaduw, heerlijk kunt genieten van de frisse buitenlucht en het uitzicht op uw prachtige tuin. Naast een koel terras, behoudt uw woning ook een aangename temperatuur en worden uw meubels beschermd tegen verkleuring door de felle zonnestralen.
Wij bieden een ruime keuze aan mogelijkheden in uiterlijk en gebruikscomfort. Ons assortiment biedt een grote verscheidenheid aan systemen.

Afhankelijk van de situatie (o.a. staat van de muur, benodigde breedte en uitval, gewenste extra toepassingen en prijs) kunnen wij diverse modellen terrasschermen leveren in verschillende kwaliteits- en prijsklasses. Het doek is in diverse kleuren en merken te verkrijgen.
Stacks Image 465
Stacks Image 498
Stacks Image 500
Stacks Image 502

Waarom een knikarmscherm?

warmte en UV werend
vrije doorgang onder scherm
lichtinval regulerend
beschermd meubels etc. tegen verkleuring
veel variatie in kleuren en doeken
maximale uitval van 3,5 meter
goede prijs-kwaliteit verhouding
Terrasschermen zijn de ideale terrasoverkappingen. Door de speciaal ontworpen armconstructie heeft u een terrasscherm waarbij de volledig vrije doorgang van het terras behouden blijft.
Rollzon knikarmschermen zijn absoluut schermen van topkwaliteit. Buitengewoon solide, compact en uiterst fraai vormgegeven. Wanneer het scherm gesloten is, zijn alle bewegende delen -inclusief doek- netjes opgeborgen in een mooie cassette. Door zijn compacte vormgeving en strakke lijnen past de Rollzon knikarmscherm bij iedere gevel. Dankzij een maximale uitval van maar liefst 3.5 meter kunt u op zonovergoten en warme dagen volop genieten van schaduwen koelte
in uw huis en in de tuin. De oerdegelijke knikarmen garanderen een vrije doorloop onder het scherm.
Uiteraard is ook het zonweringdoek van een uitstekende kwaliteit. Behalve zonwerend is het materiaal vuil- en waterafstotend.
De vele kleuren en dessins zijn zo te combineren dat ze perfect harmoniëren met uw omgeving.
Draadloze bediening van knikarmschermen
De Rollzon knikarmschermen zijn met de hand te bedienen door middel van een oogwindwerk met slinger, maar ook elektrische bediening eventueel met afstandsbediening - is mogelijk.
Haal meer uit uw knikarmschermen met Somfy! Somfy biedt mogelijkheden voor het motoriseren van alle typen en merken terrasschermen.

Rollzon repareert en onderhoudt

Rollzon repareert en onderhoudt alle zonweringen, elektrische aandrijvingen, rolluiken, garagedeuren en markiezen. Ook aan door ons niet geleverde installaties.
Het nieuw bekleden van markiezen en buitenzonweringen geeft een weer 'als nieuw' effect. Vraag geheel vrijblijvend een prijsindicatie.

Kijk ook voor reparaties en onderhoud op onze speciale pagina!
Stacks Image 505
Uitvoeringen
Uitvoeringen
Wij bieden een ruime keuze aan mogelijkheden in uiterlijk en gebruikscomfort. Ons assortiment biedt een grote verscheidenheid aan systemen.

Wilt u meer weten over de verschillende uitvoeringen, kijk dan in de brochure Terrasschermen.
Leverbare kleuren
Geïmpregneerd kwaliteitsdoek
De Tibelly Collectie bestaat uit kwaliteitsdoek met een lange levensduur. Het doek wordt geweven uit door en door gekleurde polyacrylaatvezels wat kleurechtheid garandeert.
Bovendien wordt het doek geïmpregneerd waardoor het optimaal water- en vuilafstotend en onderhoudsvriendelijk is.
Het doek houdt tenminste 90% van de schadelijke UV-straling, 70% van de zonnewarmte en 72% van de zichtbare straling tegen.

Zoek je doek:
De kleursfeer, het doekpatroon en de kleur van de omkasting. Klik hier! voor de collectie van Tibelly
en klik hier voor de collectie van Dickson
Stacks Image 539
Elektrische bediening
Elektrische bediening
Om het gebruiksgemak van onze terrasschermen te waarborgen, is ervoor gekozen deze uit te voeren met hoogwaardige elektrische bedieningen. Tevens zijn er enkele modellen leverbaar met een soepel lopend oogwindwerk met draaistang. Houdt u echter van gemak en comfort, dan kunt u het terrasscherm aansturen via een schakelaar, een handzender of zelfs via een app op uw smartphone of tablet. Naast de elektrische bediening is een terrasscherm ook uit te rusten met een zon- en/of windmeter. Deze meter zorgt ervoor dat het scherm bij verandering van weersomstandigheden automatisch opent of weer wordt gesloten.
Stacks Image 549
Stacks Image 559
Somfy Connexoon RTS Window
Ontdek de nieuwe manier om uw rolluiken te bedienen. Met de Connexoon RTS Window bedient u alle rolluiken, raamdecoraties en gordijnen, die zijn voorzien van een Somfy RTS motor, eenvoudig met uw smartphone.

Meer informatie? Kijk even op de site van Somfy.
Stacks Image 40

Rollzon op Facebook...

Stacks Image 17
Rollzon bv
Parallelweg 50
7102 DG Winterswijk

Tel.: 0543-200102
Email: info@rollzon.nl
Service/reparatie: service@rollzon.nl
Internet: www.rollzon.nl

KvK nr.: 88161676
Bereikbaarheid van Rollzon:
• e-mail: info@rollzon.nl
• voor service en reparaties: service@rollzon.nl
• telefonisch: 0543-200102

Telefonisch zijn wij maandag van 9:00 tot 12:00 uur en
dinsdag t/m vrijdag bereikbaar van 9:00 – tot 12:00 uur en van 13:30 tot 17:00 uur.
U kunt uw vragen ook mailen naar info@rollzon.nl. Dit laatste heeft onze voorkeur. Wij zullen dan proberen om z.s.m. uw bericht te beantwoorden.

ONZE SHOWROOM BEZOEKEN?

ALLEEN OP AFSPRAAK
ONLINE OF TELEFONISCH: (0543) 200 102