Stacks Image p7089_n61

Kwaliteit, maatwerk en service voor een goede prijs!

Stacks Image p7089_n48
Kwaliteit, maatwerk en service voor een goede prijs!

Privacyverklaring klant- en leveranciersadministratie

Verzamelen en gebruiken van persoonsgegevens van klanten, leveranciers en andere opdrachtnemers
Graag maken wij u er op attent dat wij de persoonsgegevens die u ons verstrekt zullen verzamelen bij Rollzon.
Rollzon verwerkt uw gegevens omdat dit noodzakelijk is om een eventuele overeenkomst met u te sluiten en uit te voeren. Dat geldt zowel voor onze (potentiële) klanten als voor partijen bij wie wij zaken en/of diensten inkopen.
Bent u een (potentiële) klant van ons, dan gebruiken wij uw gegevens om u een offerte te kunnen toesturen, te kunnen bepalen aan welke specificaties of wensen een bepaalde zaak of dienst dient te voldoen, zaken te kunnen leveren of werkzaamheden voor u te kunnen verrichten, te kunnen factureren en met u vlot en efficiënt te kunnen communiceren over de uitvoeringsaspecten van de overeenkomst.
Bent u een (potentiële) leverancier of andere opdrachtnemer dan zijn uw persoonsgegevens eveneens noodzakelijk voor de sluiting en uitvoering van de overeenkomst. Bij inkoop is dat nodig om u te kunnen laten weten aan welke specificaties of wensen een bepaalde zaak of dienst wat ons betreft dient te voldoen, een offerte-aanvraag te kunnen toesturen of een bestelling bij u te kunnen plaatsen, uw facturen te kunnen betalen en vlot en efficiënt met u te kunnen communiceren over andere aspecten van de overeenkomst.
U bent niet verplicht om ons uw persoonsgegevens te verstrekken. Als u ons geen of onvoldoende persoonsgegevens verstrekt, dan is het echter wel mogelijk dat wij aan de hiervoor genoemde werkzaamheden geen uitvoering kunnen geven. 

Doorgifte aan derden
In verband met de uitvoering van een eventuele overeenkomst met u is het mogelijk dat wij uw persoonsgegevens moeten verstrekken aan partijen die onderdelen, materialen en producten aan ons toeleveren of in onze opdracht werkzaamheden uitvoeren.
Verder maken wij gebruik van externe serverruimte voor de opslag van (delen van) onze verkoop- en inkoopadministratie, waar uw persoonsgegevens een onderdeel van uitmaken. Uw persoonsgegevens worden om die reden aan onze provider van serverruimte verstrekt. 
Verder maken wij gebruik van Microsoft Office en de bijbehorende opslagmogelijkheden voor e-mails en andere bestanden.

Bewaarperiode persoonsgegevens
Indien u een contactaanvraag bij ons heeft opgevraagd maar u geen klant bij ons geworden bent, zullen wij uw gegevens uiterlijk één jaar na ons laatste contact verwijderen. Ook indien wij een offerte van u hebben ontvangen, maar wij geen klant van u zijn geworden, zullen uw persoonsgegevens uiterlijk één jaar na ons laatste contact worden verwijderd. Bent u wel klant bij ons geworden of wij bij u, dan zullen wij uw persoonsgegevens bewaren voor de duur van maximaal vijftien jaar na het einde van het boekjaar waarin de overeenkomst met u volledig is uitgevoerd. De periode van vijftien jaar is nodig om maximale service en onderhoud te kunnen verlenen. Na afloop van deze periode zullen wij uw persoonsgegevens verwijderen.

Uw rechten
U heeft het recht om ons te vragen om uw eigen persoonsgegevens te mogen inzien. Als daartoe aanleiding bestaat, kunt u ons ook verzoeken om aanvulling van uw persoonsgegevens of om het wijzigen van onjuistheden. Daarnaast heeft u het recht om te vragen om uw persoonsgegevens te wissen of het gebruik van uw persoonsgegevens te beperken. Ook kunt u bij ons bezwaar maken tegen het verzamelen en gebruiken van uw gegevens of een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Tot slot kunt u ons verzoeken om verkrijging van uw persoonsgegevens of overdracht van die gegevens aan een ander. Om uw rechten te kunnen uitoefenen kunt u zich wenden tot:

Rollzon v.o.f.
Rondweg Zuid 9
7102 JD Winterswijk

Tel.: 06 55 15 32 84
Email: info@rollzon.nl
Internet: www.rollzon.nl

Ook met vragen, klachten of voor meer informatie over het verzamelen en gebruiken van uw persoonsgegevens kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Publicatiedatum: 01-02-2020

Stacks Image p7080_n40

Rollzon op Facebook...

Stacks Image p7080_n17
Rondweg Zuid 9
7102 JD Winterswijk

Tel.: 06 55 15 32 84
Email: info@rollzon.nl
Internet: www.rollzon.nl

KvK nr.: 66294754
Openingstijden showroom:
Alle vrijdagen van 10:00 tot 17:00 uur en zaterdagen van 10:00 tot 14:00 uur.
Verder is onze showroom alleen op afspraak te bezoeken!

Voor een afspraak en/of offerte aan huis:
Neem bij voorkeur via mail, sms of WhatsApp contact met ons op!
Bel ons nú!

Tel.: 06 55 15 32 84

Bereikbaarheid:
Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 9:00 tot 12:00 uur en op zaterdagen van 10:00 tot 12:00 uur.
Buiten deze tijden kunt u de voicemail inspreken, een SMS of WhatsApp bericht sturen of mailen naar info@rollzon.nl.
Wij nemen dan z.s.m. contact met u op!