Stacks Image 61

Kwaliteit, maatwerk en service voor een goede prijs!

Stacks Image 48
Kwaliteit, maatwerk en service voor een goede prijs!

Disclaimer

Aansprakelijkheid
Ondanks de grootst mogelijke zorg die Rollzon aan de invulling en het beheer van haar website (hierna: de “Website”) besteedt, is het mogelijk dat de informatie daarop onvolledig of onjuist is. De (inhoud van de) Website word(t/en) regelmatig gewijzigd. Aan de (inhoud van de) Website kunnen geen rechten worden ontleend, op welke wijze dan ook. Rollzon garandeert niet de ongestoorde en ononderbroken werking van de Website of de door haar geleverde of gebruikte diensten. Op de Website kunnen links naar Website van derden voorkomen. Rollzon is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade in verband met het gebruik van de Website of Websites van derden.

Toepasselijk recht, bevoegde rechter
Op het gebruik van de Website en alle daarop gestelde voorwaarden is Nederlands recht van toepassing. Alle geschillen in verband met (het gebruik van) de Website zullen worden voorgelegd aan de bevoegde rechter te Zutphen. De voorwaarden op de Website kunnen te allen tijde door Rollzon worden aangepast. Wij adviseren daarom de voorwaarden regelmatig te raadplegen.

Kamer van Koophandel
Rollzon v.o.f. is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Centraal Gelderland onder nummer; 66294754
Stacks Image 40

Rollzon op Facebook...

Stacks Image 17
Rondweg Zuid 9
7102 JD Winterswijk

Tel.: 06 55 15 32 84
Email: info@rollzon.nl
Internet: www.rollzon.nl

KvK nr.: 66294754
Openingstijden showroom:
Alle vrijdagen van 10 tot 17 uur en zaterdagen van 10 tot 14 uur.
Verder is onze showroom alleen op afspraak te bezoeken!

Voor een afspraak en/of offerte aan huis:
Neem bij voorkeur via mail, sms of WhatsApp contact met ons op!
Bel ons nú!

Tel.: 06 55 15 32 84

Bereikbaarheid:
Telefonisch zijn wij van maandag t/m donderdag bereikbaar van 9:00 – tot 12:00 uur en vrijdags van 10:00 tot 12:00 uur. U kunt uw vragen ook mailen naar info@rollzon.nl. Dit laatste heeft onze voorkeur. Wij zullen dan proberen om z.s.m. uw bericht te beantwoorden.