Stacks Image 61

Kwaliteit, maatwerk en service voor een goede prijs!

Stacks Image 48
Kwaliteit, maatwerk en service voor een goede prijs!
  • Windvaste RITS-SCREENS:

    zeer grote afmetingen mogelijk!

Rollzon Rits-Screens houden zonlicht en warmte tegen.

Rollzon levert u Rits-Screens (ook wel ZIP-screens genoemd) op maat. Rits-Screens hebben dezelfde eigenschappen als de standaard screens, maar hebben een rits die vastzit aan het doek en de screengeleider. Deze rits zorgt ervoor dat het screen windvast is, en tevens insectenwerend kan zijn.

Screens, een vorm van buitenzonwering die de laatste jaren zéér aan populariteit heeft gewonnen. Raar is dit zeker niet, verticale zonwering wordt namelijk parallel aan de gevel gemonteerd en sluit op eenzelfde manier. Hierdoor is er geen sprake van een zonwering die loskomt van de gevel en neemt dus geen kostbare ruimte in beslag.
De Rollzon Rits-Screen heeft zes verschillende varianten.

U kunt hier uw doek uitzoeken!
Stacks Image 240
Stacks Image 80

Waarom rits-screens?

robuuste, compacte zonwering
controle over lichtinval en temperatuur
privacy verhogend
vele kleuren en modellen
geheel afgesloten systeem
insectenwerend
strak doek door rits aan zijkanten
zeer grote afmetingen leverbaar
op terras als windscherm te gebruiken
De Rits-Screens is een bijzonder type screen waarbij aan de zijkanten een geleidingssysteem met rits zit. Dit maakt de SR-screen in elke stand windvast tot windkracht 8. Omdat het doek opgesloten zit in de geleiders, is de screen in gesloten stand zelfs insectenwerend.
Screens zijn een ideale vorm van zonwering. Een van de eigenschappen van screendoek is dat de zonne-energie wordt gefilterd, terwijl het zicht naar buiten behouden blijft. Zonnewarmte en licht tot 90% worden gereflecteerd, waardoor de temperatuur binnenshuis aangenaam laag blijft. U heeft hierbij de keuze uit een zeer ruime screendoekcollectie.
Door de verticale montage steken er geen onderdelen buiten de gevel en blijft een vrije doorloop langs uw raam mogelijk. Dit is een esthetisch en praktisch voordeel ten opzichte van conventionele uitvalschermen. Screens zijn hierdoor ook bijzonder effectief bij laagstaande zon.
De maximale afmeting van de Rits-Screens is 500 x 300 cm of 300 x 500 cm (breedte x hoogte) met een maximale overspanning van 15 m2
Draadloze bediening van Rits-Screens
Haal meer uit uw elektrische Rits-Screens met Somfy! Somfy biedt mogelijkheden voor het motoriseren van alle typen en merken Rits-Screens.

Rollzon Rits-Screens ook voor gebruik bij uw terrasoverkapping.

De Rollzon Rits-Screens-lijn leent zich, naast plaatsing aan de gevel, ook uitstekend voor montage aan een terrasoverkapping of vrijstaande zonwering. Heeft u al een terrasoverkapping en wenst u bijvoorbeeld een verticaal scherm dat de laagstaande zon weert? Dan is de Rits-screen hier uitermate voor geschikt. Een functie die hierbij vaak over het hoofd wordt gezien is dat de Rits-Screens in gesloten stand ook dient als windscherm.
Hiernaast ziet u de Rits-Screens toegepast in zowel reguliere terrasoverkappingen als in onze eigen Cubola, getypeerd door haar vierkante staanders en strakke design. De Rits-Screens is daarnaast toe te passen in andere producten uit ons assortiment, namelijk de Gumax terrasoverkappingen. De mogelijkheden zijn bijna teveel om op te noemen. Neem contact met ons op of kom langs in onze showroom.
Stacks Image 345
Stacks Image 347
Stacks Image 349
Stacks Image 351
Stacks Image 353
Stacks Image 355
Stacks Image 357
Stacks Image 359
Stacks Image 361
Stacks Image 363
Stacks Image 365
Stacks Image 367
Stacks Image 369
Uitvoeringen
Kastuitvoeringen
Naast de standaard vierkante omkastingen kunt u ook kiezen voor een afgeschuinde of afgeronde omkasting.

De Rollzon Rits-Screen wordt gekenmerkt door zijn extra smalle zijgeleiders van 35 mm. Esthetisch verantwoord en eenvoudig in montage, zonder afbreuk te doen aan de vele voordelen. Ook zijn de keuzes aan opties groot.
Deze Rits-Screen is de keuze van architecten en wordt daardoor veelal toegepast als projectzonwering. Dat het hier uitsluitend voor bedoeld is, is echter een misvatting. Deze Rits-Screen is uitermate geschikt als zonwering voor uw woning.
Stacks Image 100
Leverbare kleuren
Kleurafwerkingen
U heeft de keuze uit een aantal standaard kleuren die altijd op voorraad zijn. Zo garanderen wij een snelle levering. Heeft u een bijzonder verzoek? Ook dit is mogelijk, de
Rits-Screen is in praktisch elke RAL-kleur leverbaar.

U kunt hier uw doek uitzoeken!
Stacks Image 149
Stacks Image 333
Elektrische bediening
Elektrische bediening
Uw screen is standaard geschikt
voor een elektrische bediening met
schakelaar. Natuurlijk behoort ook
een draadloze afstandsbediening tot
de mogelijkheden.
Nog comfortabeler en gebruiksvriendelijker
wordt een screen door plaatsing
van een zon-/windautomaat,
waardoor het product automatisch
wordt bediend.
Stacks Image 262
Windvast
Het opwaaien van de screen is te voorkomen met het optionele windvastsysteem (bij Screen 95 afgeschuind of rond). Met dit ingenieuze systeem worden onderlat en doek in alle posities onder spanning gehouden. Hierdoor kan de onderlat niet meer opwaaien en rammelen. Daarmee is het systeem bij uitstek geschikt voor ramen op grote hoogte of voor op de wind staande gevels.
Het windvastsysteem kan worden toegepast bij zowel de hand- als elektrisch bediende screens.

Zon-/windmeter
Het plaatsen van een zon-/windmeter maakt de screen comfortabel in gebruik. Bij verschillende weersomstandigheden zorgt de meter ervoor dat de screen automatisch naar beneden zakt of omhoog wordt gehaald. Natuurlijk behoort afstands-bediening tot de mogelijkheden.
Stacks Image 429
Somfy Connexoon RTS Window
Ontdek de nieuwe manier om uw rolluiken te bedienen. Met de Connexoon RTS Window bedient u alle rolluiken, raamdecoraties en gordijnen, die zijn voorzien van een Somfy RTS motor, eenvoudig met uw smartphone.

Meer informatie? Kijk even op de site van Somfy.
Stacks Image 402
Stacks Image 40

Rollzon op Facebook...

Stacks Image 17
Rollzon bv
Parallelweg 50
7102 DG Winterswijk

Tel.: 0543-200102
Email: info@rollzon.nl
Service/reparatie: service@rollzon.nl
Internet: www.rollzon.nl

KvK nr.: 88161676

Openingstijden showroom:

Maandag: GESLOTEN
Dinsdag t/m Donderdag: 13:30 - 17:00
Vrijdag: 10:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 14:00
Verder alleen op afspraak
Bereikbaarheid van Rollzon:
• e-mail: info@rollzon.nl
• voor service en reparaties: service@rollzon.nl
• telefonisch: 0543-200102

Telefonisch zijn wij maandag van 9:00 tot 12:00 uur en
dinsdag t/m vrijdag bereikbaar van 9:00 – tot 12:00 uur en van 13:30 tot 17:00 uur.
U kunt uw vragen ook mailen naar info@rollzon.nl. Dit laatste heeft onze voorkeur. Wij zullen dan proberen om z.s.m. uw bericht te beantwoorden.