Stacks Image 61

Kwaliteit, maatwerk en service voor een goede prijs!

Stacks Image 48
Kwaliteit, maatwerk en service voor een goede prijs!
  • TERRASOVERKAPPINGEN

    het hele jaar genieten van het buitenleven!

Vanaf de eerste zonnestralen, maar ook als het regent?

Met een terrasoverkapping hoeft u niet te slepen met tuinmeubelen en kussens.
Uw 'buitenkamer' staat altijd klaar.

Op zoek naar een terrasoverkapping? bent u bij Tuinmaximaal aan het juiste adres. Houdt u ook zo van het buitenleven, en wilt u ook in de herfst en lente genieten van de natuur, dan is een Gumax terrasoverkapping of veranda een uitstekende keuze. Tevens is het mogelijk om de overkapping uit te breiden.
Door bijvoorbeeld glazen schuifdeuren rondom te plaatsen, kunt een u soort serre creëren.
Stacks Image 240
Stacks Image 80

Waarom een terrasoverkapping?

het hele jaar genieten
isolerend voor uw woning
bescherming van uw tuinmeubelen
robuuste constructie
hoogwaardige materialen
zelden een vergunning nodig
Onze terrasoverkappingen zijn direct aan de woning of aan een ander (bij)gebouw te bevestigen. Door de ruime afmetingen zijn de overkappingen ook geschikt voor bijvoorbeeld een carport of andere toepassingen.
Dankzij de aluminium constructie is de overkapping onderhoudsvriendelijk.
De lak is van hoge kwaliteit en beschermt het aluminium tegen weer en wind. Ook de ramen en deuren onder de overkapping zijn beschermd tegen weersinvloeden.
De mogelijkheden zijn legio.
Wordt het kunststof of toch glas?
Kiest u voor ingebouwde verlichting en - voor de koelere avonden - terrasverwarming?

De overkapping wordt volledig op maat gemaakt. Door de diverse extra opties kunt u de bij uw wensen passende buitenkamer creëren.

Assortiment

 

Terrasoverkappingen geheel naar uw eigen wens

Een terrasoverkapping van Gumax® in uw tuin? Het vergroot de mogelijkheden van uw buitenleven enorm en het geeft veel plezier en gemak in uw tuin. Onze overkappingen zijn van uitzonderlijke kwaliteit en u heeft een grote keuze aan prachtige stijlen, kleuren en verschillende dak soorten. Gumax® terrasoverkappingen zijn al jaren toonaangevend op het gebied van hoogwaardige aluminium overkappingen. De Gumax® terrasoverkapping overtuigt door een bijzonder fraai design en een uiterst hoge belastbaarheid. U kunt met een Gumax® terrasoverkapping enorm genieten van uw tuin in alle weersomstandigheden. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om uw Gumax® terrasoverkapping uit te breiden en daarin heeft u ook verschillende mogelijkheden. Zo biedt Gumax® u de optie om uw overdekte terras geheel af te sluiten met glazen schuifwanden. Zo geniet u van een extra leefruimte bij uw woning.

Gumax® terrasoverkappingen beschikken over een zeer sterke en stabiele constructie door het gebruik van een hoogwaardige kwaliteit aluminium. Alle producten zijn voorzien van een CE-keurmerk en voldoen aan de Europese bouwnormen. Elke constructie is bestand tegen zeer extreme weersomstandigheden. Kenmerkend voor Gumax® terrasoverkappingen zijn de kernwoorden betrouwbaarheid en duurzaamheid.

Met prachtige stijlen, diverse kleuren en verschillende soorten dakplaten biedt Gumax® u altijd een passende manier om uw eigen tuin te verrijken, geheel naar eigen wens.
Uitvoeringen
Uitvoeringen
Rollzon biedt een groot assortiment terrasoverkappingen aan.

Onze terrasoverkappingen zijn verkrijgbaar in klassieke en moderne stijl. De keuze uit de klassieke of de moderne stijl is puur een kwestie van smaak. Qua prijs en toepasbaarheid zit geen verschil in beide stijlen.
Stacks Image 688
Leverbare kleuren
Kleurafwerkingen
Rollzon terrasoverkappingen hebben een matte afwerking die een luxe en degelijke uitstraling geven. U heeft de keuze uit de kleuren mat crème en mat antraciet.

Qua prijs en toepasbaarheid zit geen verschil in beide kleuren. De keuze uit mat crème of mat antraciet is puur een kwestie van smaak.
     
Mat crème RAL 9001M   Mat antraciet RAL 7016M
Verschillende daken
Stacks Image 703
 

Solidare Overkappingen in vele uitvoeringen

De Solidare Pergola
Een samenstelling van de Piazzola en de Solidare. Het is de kant-en-klaar oplossing voor
iedereen die nog geen terraszonwering heeft, maar deze wel wenst. Uitermate geschikt voor
montage aan de gevel, waarmee u binnen verlengt met een stukje buiten, zonder daarvoor
een dure verbouwing te moeten bekostigen. De hoogwaardige aluminium profielen en het
ritsgeleide doek maken de Solidare Pergola windvast, uiterst duurzaam en solide.
Uitvoeringen
Uitvoeringen
Rollzon biedt een groot assortiment terrasoverkappingen aan.

Het feit dat u dit leest getuigd dat u, net als wij, een liefhebber bent van het ‘buitenleven’. Dit gevoel is vanzelfsprekend voor iedereen persoonlijk, maar meestal terug te brengen naar dezelfde pijlers: Natuur, gezelschap en genieten. Het liefst gepaard met het nodige comfort.
De Solidare Pergola brengt dit gevoel in huis. Of beter gezegd, aan huis. Door de gevelmontage vergroot u uw woonoppervlak met een stukje buiten. Een extra kamer die u naar wens kunt creëren. Daarnaast biedt het de nodige sfeer en bescherming.
Vanaf heden is de Piazzola, onze pergola zonwering, te combineren met het Solidare-systeem. Een sfeervolle schaduwbrenger die u controle geeft over de factoren die het buitenleven zo aangenaam maken.
Stacks Image 962
Stacks Image 965
Stacks Image 959
Het Solidare-systeem
De Solidare, de solide schaduwbrenger van formaat. Heeft u een
terrasoverkapping maar geen zonwering? Op zoek naar een complete
terraszonwering? Of misschien zelfs naar een volledig vrijstaande
zonwering? De Solidare is de oplossing. Hetgeen de Solidare zo bijzonder
maakt is dat het zonweringdoek wordt geleid door de ritstechniek
bekend van de SolidScreen.
Stacks Image 968
Leverbare kleuren
Kleurafwerkingen
Rollzon terrasoverkappingen hebben een matte afwerking die een luxe en degelijke uitstraling geven. U heeft de keuze uit de kleuren mat crème en mat antraciet.

Qua prijs en toepasbaarheid zit geen verschil in beide kleuren. De keuze uit mat crème of mat antraciet is puur een kwestie van smaak.
Stacks Image 954
 

Cubola Vrijstaande zonweringen

Stacks Image 570
Een samenstelling van de Cubola en de Solidare. De luxe vrijstaande zonwering die in (bijna) iedere situatie te plaatsen is. Geef uw tuin extra leefbaarheid en geniet van het buitenleven, wanneer u dat wilt. De Cubola Solidare is vrijstaand en aan de gevel te monteren. Daarnaast is het mogelijk naar wens te koppelen. Vervaardigd uit hoogwaardige aluminium profielen, incl. het ritsgeleide doek, is de Cubola Solidare windvast, uiterst duurzaam en solide.
Uitvoeringen
Een combinatie van luxe en kracht

De Cubola, de moderne vrijstaande zonwering. Afgeleid van het Italiaanse woord ‘cubo’, dat kubus betekent. Dit heeft direct te maken met het uiterlijk; de Cubola is namelijk vierkant of rechthoekig van vorm en heeft kenmerkende vierkante staanders.
Deze unieke zonwering is door het design, bijna moeiteloos, in iedere woonomgeving te passen. Door de variabelen hoekverstelling is de Cubola naar wens te openen in bijvoorbeeld schuine of vlakke stand, en alles daartussen.
Stacks Image 985
Stacks Image 988
De Cubola is nu ook leverbaar met het Solidare-systeem. Een
innovatie in een toch al innovatieve zonwering. Het combineert
de luxe van een Cubola met de kracht van de Solidare.
Leverbare kleuren
Kleurafwerkingen
Rollzon terrasoverkappingen hebben een matte afwerking die een luxe en degelijke uitstraling geven. U heeft de keuze uit de kleuren mat crème en mat antraciet.

Qua prijs en toepasbaarheid zit geen verschil in beide kleuren. De keuze uit mat crème of mat antraciet is puur een kwestie van smaak.
Stacks Image 1007
 

Lamellendaken

Stacks Image 1046
Stacks Image 1069
De Altera, een modern en strak vormgegeven lamellendak dat doet denken aan onze Cubola. In uiterlijk nagenoeg identiek, het verschil zit hem in het zonweringsysteem. De Altera is uitgerust met aluminium lamellen die 125° te roteren zijn.
Door de slimme constructie, die uitsluitend uit aluminium profielen bestaat, is de Altera zéér robuust, eenvoudig in montage en één van onze duurzaamste zonweringen tot nu toe.
125º roterende lamellen
zéér robuust en duurzaam
vrijstaande-, muurmontage en koppelbaar
waterdicht door rubbers en uitstekende afwatering
uit te breiden met een zon- en windsensor
uit te breiden met verticale zonwering (Solidscreen)
Uitvoeringen
Uitvoeringen
Het is mogelijk de Altera zowel vrijstaand als muur gemonteerd te plaatsen. Ook koppelen is mogelijk. Zo heeft u altijd zelf de regie over waar én wanneer u schaduw of licht wilt creëren.

Mocht u nog niet geheel overtuigd zijn, door de afsluitrubbers in de lamellen en de uitstekende afwatering is de Altera ook waterdicht. De ultieme flexibele buitenruimte om optimaal te genieten van het buitenleven.
Stacks Image 1076
Stacks Image 1078
Stacks Image 1080
Leverbare kleuren
Kleurafwerkingen
Standaard met hoogwaardige elektrische bediening, leverbaar in RAL 9010 (zuiver wit), RAL 7016 structuur (antracietgrijs) of onbewerkt.

Op aanvraag is echter iedere RAL-kleur mogelijk.
Vraag Rollzon naar de mogelijkheden.
Stacks Image 1065
Downloads Product Brochures
Stacks Image 40

Rollzon op Facebook...

Stacks Image 17
Rollzon bv
Parallelweg 50
7102 DG Winterswijk

Tel.: 0543-200102
Email: info@rollzon.nl
Service/reparatie: service@rollzon.nl
Internet: www.rollzon.nl

KvK nr.: 88161676

Openingstijden showroom:

Maandag: GESLOTEN
Dinsdag t/m Donderdag: 13:30 - 17:00
Vrijdag: 10:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 14:00
Verder alleen op afspraak
Bereikbaarheid van Rollzon:
• e-mail: info@rollzon.nl
• voor service en reparaties: service@rollzon.nl
• telefonisch: 0543-200102

Telefonisch zijn wij maandag van 9:00 tot 12:00 uur en
dinsdag t/m vrijdag bereikbaar van 9:00 – tot 12:00 uur en van 13:30 tot 17:00 uur.
U kunt uw vragen ook mailen naar info@rollzon.nl. Dit laatste heeft onze voorkeur. Wij zullen dan proberen om z.s.m. uw bericht te beantwoorden.